Home
Carta Seni Visual
RPT Ting4-5
RPT Ting1 - 3
Nota Seni
Contact
Guestbook
Lukisan Jawapan SPM Lepas
=> Jawapan 2015
=> Jawapan 2014
=> Jawapan 2013
=> Jawapan 2012
=> Jawapan2011
=> Jawapan2010
=> Jawapan2009
=> Jawapan2008
=> Jawapan2007
=> Percubaan 2011
=> Percubaan 2010
=> Ting4 2010A
=> MidYear2011
=> Jawapan 2016
=> Jawapan 2017
Jawapan 2018
Assalamualaikum semua yang melawat di sini,

nampaknya ada beberapa orang dah mula mencari contoh lakaran kepada soalan kertas 2 yang dikemukakan pada isnin lepas. Keseluruhannya, soalan boleh dikatakan 'sangat susah'. 2 soalan yang saya tak suka ialah - menghalau kambing masuk kekandang - kerana daripada 450,000 calon spm, siapa yang pernah tengok reban kambing ? satu lagi soalan fantasi makhluk asing - kerana terlalu banyak permintaan soalan, kenderaan berfungsi efisien dan bangunan lampau moden dan planet yang pelik,. tolong limit sikit bro,. siapa pun yang reka soalan ini saya minta kemukakan contoh lakaran anda, jangan main sedap tulis saja,.. kesian calon sederhana dan lemah dengan set soalan tahun ini. semoga gred pemarkahan akan diturunkan.

berikut adalah lakaran saya bagi membantu pelajar mendapatkan idea bagi lukisan mereka

soalan 1



soalan 2



soalan 3



soalan 4




soalan 5



soalan 6



soalan 5 boleh juga dilukis fantasi,.. tapi saya buat yang real sahaja.
sekian, terima kasih kerana menengok.
jumpa lagi jika panjang umur.

Today, there have been 1 visitors (14 hits) on this page!
Hallo kawan disini aku tampalkan gambar sebagai sumber untuk anda mengajar Pendidikan Seni Visual. jika ada apa-apa hal hubungi e-mel = danartgaleri@hotmail.com jika nak bercakap hubungi 013 9379662
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=