Home
Carta Seni Visual
RPT Ting4-5
RPT Ting1 - 3
Nota Seni
Contact
Guestbook
Lukisan Jawapan SPM Lepas
Jawapan 2018
Nov23, 2012 - Perhatian !! nampaknya kita kena buat pengubahsuaian dari sekarang sejak PBS dah mula mengambil tempat bagi mentaksir pencapaian dan progres pelajar kita.
Kami di daerah Pekan Pahang dah ada membuat penggubalan RPT yang agak sesuai selari dengan PBS.

aku nak lengkapkan rpt dahulu, semalam jan2, aku masukkan rpt ting 4 & 5, hari ini, jan3, aku masukkan rpt ting 1 - 3, tapi apa yang aku perhatikan ialah
tak jelas waktu bila kita ajar pelajar menguasai kemahiran seperti melakar, melukis, memperincikan, menggunakan berus, teknik sapuan berus, kemahiran mengukur dan kadar banding secara berfokus. nampak rpt ni macam main-main aje, kiranya 'surface' saja. Tapi tak apalah, berikut ialah rpt tingkatan 1 - 3 dari Master kita, En Bajuri Rabu
























RPT tingkatan 2 - silalah adjust dan taip semula, kerana ini adalah fail gambar























dan ini rpt tingkatan 3, yang biasanya tak ajar sangat selepas peperiksaan setengah tahun dan selepas trial pmr, apa hal pun, lengkapkan diri

























sekian, ucap terima kasih pada cikgu bajuri ya, aku tolong panjangkan saja ni.


Today, there have been 1 visitors (10 hits) on this page!
Hallo kawan disini aku tampalkan gambar sebagai sumber untuk anda mengajar Pendidikan Seni Visual. jika ada apa-apa hal hubungi e-mel = danartgaleri@hotmail.com jika nak bercakap hubungi 013 9379662
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=